Arbeta hos FiloProcess

Vår ledning är angelägen om att stödja och uppmuntra

alla konsulter i deras kompetens- och personliga utveckling. Vi delar kunskap och erfarenhet. På FiloProcess får du möjligheten att delta i olika spännande projekt med internationella kunder.
Du kommer att arbeta med vänliga och kompetenta kollegor, en uppmuntrande ledning och möjligheten att påverka dina egna personliga mål.
Vi arbetar hårt tills vi har nått våra mål och förväntade leveranser. Vi gör detta möjligt genom att förvänta oss att alla i teamet tar ansvar och aktivt bidrar till den slutliga leveransen. Att leverera värde till våra kunder är centralt för FiloProcess och något vi hela tiden strävar efter.

 

Lediga tjänster

Konrad Horkeby

"Jag har kul på jobbet varje dag!"

Konrad har varit anställd på FiloProcess sedan 2012. Efter fem års studier vid Linköpings universitet och en magisterexamen i Supply Chain Management antogs han till FiloProcess traineeprogram.
Idag är han projektledare och sitter med I ledningsgruppen.
”Vi har en entreprenörsanda på FiloProcess som erbjuder en stor möjlighet att påverka din situation, som är både stimulerande och utmanande men framför allt kul! Jag ser en kontinuerlig karriär på FiloProcess som något självklart för mig.”

Lovisa Viktorsson

"Jag jobbar med den strategiska aspekter i stora och komplexa transformationsprogram."

Lovisa började sin anställning på FiloProcess 2008. Hon har en Pol Mag från Uppsala universitet med kompletterande studier från utlandet.
”Jag modellerar affärsstrategier i detalj för att förenkla förståelsen för vad som behöver göras och när. Jag ger information om hur dessa åtgärder och intressentbeslut kommer att påverka verksamheten. Att göra något komplext mer konkret är något jag tycker om!
En vanlig dag består av oberoende analyser och möten med specialister och uppdragsgivare. Det är väldigt stimulerande att vara omgiven av så många smarta människor och jag fortsätter att utvecklas varje dag. Alla på FiloProcess är så sjyssta, det är lätt att be om och få stöd vid behov eftersom kunskapsdelning är något mycket naturligt. ”

Graduate Position

Vi är alltid nyfikna på entusiastiska, drivna och analytiska studenter som är nyfikna och intresserade av en roll som konsult efter examen.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet för dig att delta i flera kunduppdrag med kompetenta kollegor. Du får insikt från olika steg i värdekedjan för produktinformation och digitala transformationsprogram både avseende IT-miljö, processer, organisation och informationsflöden.

Tyvärr finns det inga lediga tjänster just nu, håll utkik efter vår Graduate Position 2021.