Vi optimerar våra kunders Informationsekosystem

Vår övertygelse är att grunden till framgångsrika affärsresultat finns i kärnan av ekosystemet.

Ända sen 1993 har vår spetskompetens varit Product Lifecycle Management, teknikområden och affärsprocesser som hanterar produktinformation. Men precis som hela vår omvärld och framförallt Industrin, upplever även vi konsekvenserna av en 4e Industriell Revolution, även kallad Industry 4.0.

Tillgänglig, säker och korrekt produktinformation vid varje given tidpunkt genom hela organisationen, är en grundförutsättning för att både följa med i den högteknologiska utveckling som sker, men även ta del av den potential Industry 4.0 medför.

Med vår mångåriga erfarenhet och samarbeten med flera av Sveriges främsta industribolag; möjliggör vi utveckling av våra kunders digitala landskap.

Konrad Horkeby

"Jag har kul på jobbet varje dag!"

Konrad har varit anställd på FiloProcess sedan 2012. Efter fem års studier vid Linköpings universitet och en magisterexamen i Supply Chain Management antogs han till FiloProcess traineeprogram.
Idag är han projektledare och sitter med I ledningsgruppen.
”Vi har en entreprenörsanda på FiloProcess som erbjuder en stor möjlighet att påverka din situation, som är både stimulerande och utmanande men framför allt kul! Jag ser en kontinuerlig karriär på FiloProcess som något självklart för mig.”

Lovisa Viktorsson

"Jag jobbar med strategiska aspekter i stora och komplexa transformationsprogram."

Lovisa började sin anställning på FiloProcess 2008. Hon har en Pol Mag från Uppsala universitet med kompletterande studier från utlandet.
”Jag modellerar affärsstrategier i detalj för att förenkla förståelsen för vad som behöver göras och när. Jag ger information om hur dessa åtgärder och intressentbeslut kommer att påverka verksamheten. Att göra något komplext mer konkret är något jag tycker om!
En vanlig dag består av oberoende analyser och möten med specialister och uppdragsgivare. Det är väldigt stimulerande att vara omgiven av så många smarta människor och jag fortsätter att utvecklas varje dag. Alla på FiloProcess är så sjyssta, det är lätt att be om och få stöd vid behov eftersom kunskapsdelning är något mycket naturligt. ”

Tobias Kähäri

“Efter 5 år på FiloProcess brinner jag fortfarande för utmaningen att hjälpa våra kunder att bli bättre"

Min erfarenhet från 9 olika kundorganisationer har visat att även om det finns vissa gemensamma frågeställningar så är varje situation i princip unik. Det är i sådana situationer jag tycker FP är som bäst – när det behövs en touch av hantverk.  

Jag vågar sticka ut hakan med att det nuvarande FiloProcess är det bästa någonsin. Jag rekommenderar starkt att du tar chansen att bli utmanad av och arbetar tillsammans med mig och mina underbara kollegor, oavsett om du söker ett affärspartnerskap eller en anställning! 

Vi fokuserar på att stärka våra individer, så att vår organisation i slutändan blir starkare. Detta har jag även känt själv under min tid på FP där förväntan på att ta eget ansvar funnits från dag ett. Vi växer genom att ta ansvar för våra resultat och vår egen utveckling.” 

Ett ord från vår VD, Bengt Sareyko

Grunden för vårt arbete är integritet och professionalism

och vi är övertygade om att alla rekommendationer är bättre om de är opartiska. Det är lika viktigt att de strategiska rekommendationerna är genomförbara och resulterar i mätbart värde.

Optimering av Produktinformationsekosystem kräver kunskap, erfarenhet och objektivitet. Det är därför vi erbjuder våra kunder ett brett och specialiserat team av experter oberoende av andra leverantörer. Denna position ger oss en unik möjlighet att föreslå den bästa lösningen till våra kunder.

Nyckeln till framgång är att lösa utmaningar -och förbättra våra kunders förmåga att nå sina affärsmål.

FP kulturen

Kundfokus och kundvärde är en del av vårt DNA.

Vi lägger ett stort värde och engagemang i att vara en uppmuntrande och kompetent affärspartner som utmanar både oss själva och våra kunder att sträva efter förbättringar.

På FP upprätthåller vi ett involverande klimat där du uppmanas att aktivt dela dina kunskaper och erfarenheter med kollegor och kunder. Respekt, kompetens och kreativitet gör oss till de vi är och formar vår organisation. Att dela information och ta ansvar gör att vi växer samt möjliggör framgång och enastående prestationer för individen, organisationen och våra kunder.

Corporation

Sen 1 Juni 2016 är FiloProcess en del av Aros Technology Partner AB (ATP).

Teknikkonsultbolaget Tritech Technology AB och Deva Mecaneyes AB är tillsammans med FiloProcess del av ATP Group. 1 September 2016 tillträdde Bengt Sareyko som VD för FiloProcess. Bolagen är verksamma utifrån skilda mål och strategier, men vilar på en gemensam grund av nära samarbete.